Новини


Дата на публикуване: 30.09.2020г.

Miden-01_2048x1149

М-С-Т ООД сключи договор за изпълнение на Проект „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие

М-С-Т ООД стартира изпълнение на Проект „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“. Целта на проекта е осигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Чрез изпълнението на проекта Дружеството се стреми да постигне преодоляване на недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Проектът е със срок на изпълнение 3 месеца. Одобреното финансиране е в размер на 8 565.00 лв., от които 7 280.25 лева (85 %) от Европейски съюз и 1 284.75 лева (15 %) от национален бюджет.

При изпълнението на проектът ще бъдат стриктно спазвани и съблюдавани хоризонталните политика за устойчиво развитие и равнопоставеност и недопускане на дискриминация.

—————————————————— www.eufunds.bg ——————————————————

Проект Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


ЛЯТО 2020

Програма

summer-program


МИДЕН УИКЕНД

26 – 28 юни
Програма

 

Miden-01_2048x1149

26 юни /петък/
18:00 часа
Концерт на група „Акага“
Открита сцена „Охлюва“

20:30 часа
„Лъжи ме, обичам те“
Театрална постановка с участието на Герасим Георгиев ГЕРО, Стефания Колева, Светлана Бонин, София Бобчева, Димитър Живков, Христо Бонин Летен театър – Бургас

20:30 часа
„КИТ“ – българска сатирична комедия от 1970 година
Прожекция на фасадата на РБ „П. Яворов“

27 юни /събота/
17:00 часа
Концерт на група „Ретро Бургас“
80 години НЧ „Асен Златаров 1940“
Открита сцена „Охлюва“

18:30 часа
„Часът на куклите“
Държавен куклен театър – Бургас представя
„Полицаят Артър и неговият кон Хари“
Експозиционен център „Флора“

19:30 часа
Театрален спектакъл „Късметът на кукувицата“
С участието на Яна Огнянова и Здрава Каменова
Експозиционен център „Флора“

28 юни /неделя/
18:30 часа
„Часът на куклите“
Държавен куклен театър – Бургас представя „Мъничетата“
Експозиционен център „Флора“

19:30 часа
Държавна опера – Бургас представя
Оперен концерт „Наздравица“
Експозиционен център „Флора“


СЦЕНИЧЕН УИКЕНД

19 – 20 юни
Програма

 

2

 

Каним ви на втория тематичен Уикенд в Бургас на 19-21 юни!
В три дни Бургас ще бъде завладян от магията на сцената, а прожекторите ще са насочени към стотици хора на изкуството. Още в петък, 19 юни, театърът ще се завърне в Бургас с постановката “Смях в залата” и любимеца на българската публика Асен Блатечки. Събитията са на открито, предлагайки най-доброто съчетание от прохладата на Морската градина и приятното усещане за дълга, лятна вечер.
Очакват ви изгодни предложения в бургаските хотели – партньори на Уикенд в Бургас. Ресторантите в морския град ще покажат що за сцена е чинията.

plakt-scenichen

Партньори на инициативата “Уикенд в Бургас”:
Хотел “Аква” – Бургас с промо цена 100 лв на вечер за двойна стая със закуска и ползване на всички услуги от Спортен център Аква.
Хотел “Сити” при резервация на две и повече нощувки 10% отстъпка и допълнително 15% в ресторанта с безплатна напитка
Хотел “Доро” с 10 % намаление на редовните им цени.