Описание

Описание

 

Къща за гости Сезони Юг Бургас е разположена на изключително комуникативно място, така че независимо дали пътувате за удоволствие или по работа ще имате бърз достъп до ключови места в града: Централна градска част, ЖП гара, Пристанище Бургас, както и автогари „Запад” и „Юг”; театър „Адриана Будевска”, Бургаската опера.

Къщата за гости се намира на около 10 минути пеша от централната част на Бургас, парк Морската градина и плажовете на Черно море. Къща за гости Сезони Юг предлага бар, осигурен безплатен паркинг и безплатен Wi-Fi.

Всички климатизирани стаи разполагат с кабелна телевизия и обзавеждане с дървени мебели. Те имат големи прозорци, а някои предлагат изглед към Черно море.

В Сезони Юг Бургас се предоставят пералня, автомобили под наем и трансфер до летището, разположено на 10 минути с кола. Гостите имат достъп до помещение за съхранение на багаж и сейф.

На минута пеша се намират магазини, ресторанти и кафенета. Къщата за гости е на 500 метра от пристанище Бургас и жп гарата на града. В центъра на Бургас гостите могат да посетят Регионалния исторически музей, художествената галерия и операта.